Lastega teatris – Üle linna Vinski

Meie ühine tore päev 25ndal juunil algas kogunemisega turvakodu ees. Tööl olev kasvataja Milvi oli aidanud sättida kõik väiksemad tüdrukud kleitidesse ja suuremadki olid riietusega pisut vaeva näinud, et ees ootas ikkagi teatrisse minek. Kõik oli täis mõnusat ootusärevust.

Esmalt läksime ühiselt sööma Dorpati hotelli restorani. Lastele väga meeldis, et nad said ise oma meele järgi toitu valida. Väiksemate tüdrukute puhul märkasime, kuidas neilegi meeldis harjumuspärase morsi asemel täna teed juua ja seda nagu väiksed preilid kunagi.

Teatri ees ootas meid särtsakas fotograaf ning kõik meie ilusad poisid ja tüdrukud said pildile.

Etendus oli kaasahaarav, seda võis näha nii pisemate kui suuremate nägudelt. Ja kindlasti võimalus teha pärast koos kangelastega pilte ning saada autogramme. Meie noored tüdrukud aga sättisid pildile koos samaealise peategelasega, oli tunda uhkust ja kaasaelamist.

Kindlasti oli see õhtupoolik turvakodu laste ja saatjate jaoks väga tore. Saime taaskord ühe kogemuse võrra rikkamaks, kuidas käituda restoranis ja teatris. Samuti tõdesime taaskord, et SEB Heategevusfond korraldas ilusa päeva koos väga vahva etendusega. Suur aitäh! http://heategevusfond.ee/imed-juhtuvad-ikka-heade-inimestega