Projekt “My life adventure”

24.-27.oktoobril 2017.a saime osaleda koos Maarjamaa Hariduskolleegiumi Emajõe õppekeskuse esindusega Soome-Eesti-Läti koostööprojekti  „My Life`s Adventure“ noortelaagris Tampere lähedal Antaverkkas.

Kuna laagri läbivaks teemaks oli Muumiorg, siis anti meile suurepärane võimalus tutvuda Muumipere tegemistega. Anttaverkka oli meie Muumiorg, see kindel koht, mis kõigil peaks olema, kuhu saab end alati pärast seiklusi taas puhkama seada.  Külastasime Tampere Muumimuuseumit, mis meeldis kõigile osalejatele väga. Õhtuti lugesime lõkke ümber Muumide raamatut ja tuletasime meelde, kui lahked ja abivalmid muumid on. Käisime tsirkusekoolis tasakaalu harjutamas, õhtumatkal ümber järve ja nautisime Muumiorus koosolemist.

Kuna kõik osalejad kirjutasid ja joonistasid eelnevalt oma unistustest, oli tegevustes igaühe peale mõeldud ja nii mõnegi unistusega tegeletud.

Suur tänu põhilistele eestvedajatele Tampere Ülikoolist (Tampereen ammatikorkeakoulu) – Tapio Salomäki´le ja tema tudengitele.

Kasvatajad Kärolyn ja Merle, noored Evelin ja Eliisabet.