Sündmused juunis

1.juuni. Lastekaitsepäev. Ka sel aastal toimus turvakodus traditsiooniks saanud lastekaitsepäeva pidu. Lapsed võistlesid kahes meeskonnas aaretejahis, kus tuli leida võimalikult palju turvakodu õuealale ära peidetud legoklotse. Sellele järgnes lõbus palli ja sõnamäng ning siis läks juba laste oma fantaaasia tööle ning mängisime erinevaid laste pakutud mänge. Samal ajal valmis grill ning õhtu lõppes muidugi tordi ja kringli söömisega.

3. juunil käisid turvakodus külas kiirreageerijad, kes tutvustasid lastele oma tööd ning näitasid oma töövahendeid ja kaitsevarustust. Lapsed said selga proovida kuulivesti, katsetada käeraudu, binokliga  kaugele vaadata ning istuda politseiautos. Oli nii hariv ja põnev kui ka lõbus pärastlõuna. Suur- suur aitäh ürituse läbiviijatele!!! 🙂

9.juunil viisid vabatahtlikud läbi kokandusringi, kus valmistati laste soovil Caesari salatit. Kõik said oma panuse anda hakkimisel ja salati valmistamisel, salat tuli värvikirev ning maitses kõigile. Pärast küpsetati ka piparkooke. Jah, keset juunit! Jahu lendas ja lastel oli lõbus.

16.juuni. Vabatahtlikega jalutuskäik.

18.juuni. Lottemaa külastus.