Traditsiooniline Vudila väljasõit

Koolivaheajaks  saime esimese kosutuse Vudilast

14.juunil oli meie vahva reisiseltskond  väljasõidul meile  juba armsaks saanud Vudilasse.  See on meie turvakodu ammune traditsioon tähistada just Vudilas kooliaasta lõppemist ja suvepuhkuse algust.

Looduse rüppe ja veemõnusid nautima  sõitis  22 last ja 11 täiskasvanut (kasvatajad, lapsevanemad ja vabatahtlikud).

Ilm oli seekord heatahtlik: parajalt päikeseline, sekka pilvi ja värskendavat tuult.

Vudila oma erinevate väljakute ja atraktsioonidega on alati lapsi vaimustanud: ka seekord pudenesid lastesalgad  koheselt laiali ja igaüks võis nautida just sellist tegevust, mis talle kõige rohkem meeldis.  Mõnda preilit-poissi ei saanud terve päeva jooksul veest välja ja nad ise käisid ainult korraks soojas saunas  turgutamas.

Aga mis saab kellelgi olla karastamise ja aktiivse liikumise vastu -ja Vudila pakub selliseid võimalusi igal sammul.

Suur grillimaja oli traditsiooniliselt meie kogunemiskoht, mille all toimekas köögitoimkond eesotsas  Piretiga  kattis mitmekesise toidulaua. Grillimeeskond  Monika, Kristina ja Raul  keerutas mäe veerul  vapralt grillivardaid ja küpsetatud kana ja vorstikesed  tegid toidulaua lausa uhkeks.

Turvakodu tänu kuulub alati Vudila pererahvale, kes on meid sponsorluse korras toetanud ja  priipääsu võimaldanud. Väikese tänuavaldusena  ulatasid meie lapsed nende esindajatele  omavalmistatud küpsisetordi, mille nad eelmisel õhtul koos vabatahtlikega meisterdasid. Teine suur tänu on COOP´ile, kes meie laua katsid jookide ja magusaga ning ülimaitsva koduse salatiga.

Vudila-päev läheb meile alati korda: selles on  palju elevust, looduses vabalt kulgemist, mõnusat seltskonda ja kosutavat lõõgastumist. Nüüd võib suvi alata!