Tartu Laste Turvakodu lapsed käisid Tallinna loomaaias

Teisipäeval, 29.augustil osales Tartu Laste Turvakodu pere väljasõidul Tallinna loomaaeda. Nagu ikka traditsiooniks, sõitsime bussis koos Mäe-kodu ja Käopesa kasvandike ja kasvatajatega. Tallinnasse sõit möödus vahejuhtumiteta ja märkamatult, lapsed olid ootusärevalt häälestatud. Kui Tartust välja sõitsime, oli ilm üpris jahe ja taevas pilvine, isegi udupeent vihma tibutas. Tallinnas tervitas meid aga särav päike ja mõnusalt soe augustipäev. Seda paitavat soojust nautisime terve päeva jooksul. Lastele pakkusid elevust eelkõige suuremad loomad: piisonid, kaamelid, lõvid, jääkarud, ninasarvikud, elevandid. Et me olime juba eelnevalt nõuks võtnud kõik sektorid läbi käia, siis me liikusime aeg-luubis ja piilusime igasse puuri-aedikusse-et kes seal nüüd on. „Näe, seal ta ongi!“-kilkasid lapsed, kui olid silmanud ühe või teise linnu või looma varjulises nurgas. Ringkäik loomaaias pakkus avastamisrõõmu ja mõnusat jalutuskäiku kaunis looduses. See oli meile kõigile tänuväärt suvelõpu – kingitus. Aitäh SEB Heategevusfond!