Sündmused jaanuaris 2020

Uus aasta algas Tartu Laste Turvakodu jaoks põnevalt, sest 6. jaanuaril ilmus vabatahtlike koosolekule palju uusi vabatahtlikke, kes kõik soovisid anda omapoolse panuse erinevates valdkondades.

Sama nädala reedel toimus kokandusring, kus valmistati laste soovil burgereid. Kõik lapsed tegid usinasti kaasa ning isegi sibula hakkimisel oli tahtjaid rohkem kui üks. Burgerid valmisid uhked ja väga maitsvad ning paljud meisterdasid endale rohkem kui ühe.

  1. jaanuaril toimus meil aktiivne mängudeõhtu, kus kõige nooremad vabatahtlikud õpetasid kõigile põnevaid näiteringi mänge. Lisaks pakkusid lapsed ise välja põnevaid tegevusi, mida nad olid valmis õhinaga tutvustama. Sai palju nalja ning lapsed olid väga tublid ja julged. 

Kuu viimasel päeval toimus lauamänguõhtu, kus mängiti nii uusi kui ka vanu klassikuid. Mõni mäng nõudis nutikust ja natuke arvutamist, mis oli lastele kasulik õppimiseks. Sellised mänguõhtud on olnud ka heaks mooduseks, kuidas noored saada natukeseks ajaks arvuti tagant eemale. Need, kellel sai aga istumisest isu otsa, said saalis mängida üheskoos aktiivsemaid mänge. Nii jagus tegevusi ja rõõmu kõigile.